Šta će sad reći hejteri? Selena veliki deo zarade od “13 Reasons Why” albuma daje u dobrotvorne svrhe!

Selena Gomez je u na udaru mnogih zbog serije “13 Reasons Why”, a pojedini roditelji idu toliko daleko da je krive za smrt dece jer serija navodno promoviše samoubistvo. Sa druge strane, Sel ima odgovara kako najbolje ume – pomažući drugima.

Kako je Sel objavila, dobar deo novca od svakog prodatog albuma ide fondacijama Trevor Project i Crisis Text Line, a koje pomažu svima sa psihičkim problemima. Naručite ekskluzivni ’13 Reasons Why’ album a deo prihoda ide humanitarnim fondacijama”, napisala je Sel.

Na albumu se inače nalaze pesme Selene, Khalida, OneRepublic i drugih zvezda a on će se pojaviti 18. maja, na dan kad će se kompletna druga sezona “13 Reasons Why” pojaviti na Netflixu.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Selena Gomez ograničila komentare na Instagramu, a evo i zašto!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Šta će sad reći hejteri? Selena veliki deo zarade od “13 Reasons Why” albuma daje u dobrotvorne svrhe!

  1. Baš lijepo od nje, još jednom pokazuje njenim hejterima kakva je ustvari ona.
    Sel je predivna osoba i svi ljudi koji su pogledali 13RW znaju o čemu se zapravo radi.
    Tipa jedna od mojih prijateljica je mrzila 13RW i govorila da promoviše samoubistvo, a da nije ni pogledala seriju. Sada jeste, u susret drugoj sezoni i oduševljena je. Shvata da serija ne promoviše samoubistvo, nego upravo suprotno. Govori da samoubistvo nikada nije rješenje!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.