Vratio se u zavičaj: Justin Bieber sa babom i dedom u poseti sopstvenoj izbložbi u Stratfordu!


Justin Bieber u Stratfordu u Kanadi trenutno ima svoju izložbu u muzeju – tom prilikom ova megazvezda se vratila rado svojim korenima!

Justinovi baba i deda odavno izlažu Justinove vredne stvari na ovom mestu, ali u petak je glavna tema događaja sve ostavila bez teksta – Justin Bieber se lično pojavio i sve šokirao! Glavni menadžer Stratford Perth muzeja je i sam bio iznenađen kada mu je javljeno da će Jus doći. „U poruci je pisalo: ’Upravo smo doručkovali, možemo li da svratimo?’ i ja sam odgovorio da mogu. Kada sam sišao na recepciji sam video i Justina Biebera sa njima“ kaže menadžer John Kastner.

Jus je na izložbi o svojim uspesima proveo 45 minuta, a Kastner dodaje da je oduševljen njegovim ponašanjem! „Nije mogao biti bolji. Tako je fin, skroman i cenio je sve što je video. Stalno je pominjao kako je sve to fantastično i koliko ceni što smo ovo uradili. Nije verovao da će ikad imati izložbu o sebi“ izjavio je menadžer. Pogledajte i fotke sa ovog posebnog događaja!

Autor: Famoza.net
Foto: Facebook/The Stratford Perth Museum

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Belieberka Lea predstavlja nam svoju Justin Bieber kolekciju!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

One thought on “Vratio se u zavičaj: Justin Bieber sa babom i dedom u poseti sopstvenoj izbložbi u Stratfordu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.