Potvrđeno: Rita Ora biće glavna zvezda “Rise Up” festivala u Hrvatskoj!

Rita Ora je prethodnih godina postala jedna od najpoznatijih britanskih muzičarki a ovog leta prvi put će nastupati u jednoj od zemalja našeg regiona što je Hrvatska, odnosno “Rise Up” festival u Poreču.

Rita će nastupiti 7. jula a karte su trenutno veoma povoljne, s obzirom da za čitav prvi dan festivala koštaju 120 kuna, što dođe oko 16,5 evra! Naravno, Ritu teško da ćemo u doglednoj budućnosti gledati u Srbiji s obzirom na njene političke stavove koje izražava u gotovo svakoj prilici.

Naravno, ona je već imala gostovanja na Balkanu s obzirom da je Kosovu i Metohiji snimala jedan svoj spot, a nedavno je pevala u ovoj nepriznatoj državi sa koje vodi poreklo.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Rita Ora

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Rita Ora predstavlja drugi singl i spot „Anywhere“!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Potvrđeno: Rita Ora biće glavna zvezda “Rise Up” festivala u Hrvatskoj!

  1. Wow super sto dolazi kod nas u Hrvatsku, bit ce joj super😀😀😀i kad smo vec kod pjesme Rise up poslusajte izvedbu Angelice Hale ako jos niste 😍😍

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.