Bliži se godišnjica tragedije na Arianinom koncertu: U Mančesteru se sprema masovno okupljanje na ulicama 22. maja!

Mančester nikada neće zaboraviti teroristički napad na koncertu Ariane Grande 22. maja prošle godine – vreme tako leti da će vrlo brzo biti i prva godišnjica.

Kako se ovaj 22. dan maja bliži i građani planiraju da se prisete 22 žrtve poginule na Arinom koncertu, na trgu Albert u Mančesteru planira se veliko okupljanje na kom će svi pevati zajedno sa horom! Ovaj događaj će, naravno, biti potpuno besplatan i svi su pozvani, a njegov cilj je da se ovaj strašan događaj nikada ne zaboravi.

Na ovom događaju će se pevati naročito da se naglasi da su ti mladi ljudi koji su izgubili živote svoj život dali kada su želeli da uživaju u muzici, što ovoj tragediji dodaje još veći bol – u katedrali Mančestera takođe će se održati svečana služba za poginule istog dana.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Ari časti fandom: Besplatno do karata za "Dangerous Woman", važi i za Evropu!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

2 thoughts on “Bliži se godišnjica tragedije na Arianinom koncertu: U Mančesteru se sprema masovno okupljanje na ulicama 22. maja!

  1. Jako tužno!! Ne vjerujem da je već skoro godina dana prošla od toga. Nadam se da će se ovaj put oglasiti neke zvijezde da prisustvuju ovom događaju a najviše mogu očekivati da će se Ari odazvati

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.