Sprema nešto novo? Harry Styles predstavio na turneji dve nove pesme!

Harry Styles je u nedelju nastupio u Švajcarskoj, a fanove je posebno iznenadilo što je počeo da peva dve potpuno nove pesme!

Harry Styles se na bini pojavio u crnom sjajnom kostimu a dve pesme koje je tom prilikom otpevao zovu se „Anna“ i „Medicine“, odnosno „Annu“ su fanovi tako nazvali jer Harry u refrenu stalno pominje to ime – „I don’t want your sympathy, but you don’t know what you do to me/ Oh, Anna!/ Every time I see your face, there’s only so much I can take/ Oh, Anna“ peva on, što je fanovima dovoljno da zaključe da je i ovo jedna od Harryjevih numera direktno posvećenim nekoj devojci.

U pesmi „Medicine“ Harryjeve reči koje se izdvajaju su: “Can I take my medicine, take my medicine/ Rest it on your fingertips/ Up to your mouth, feeling it out/ Feeling it out”, a ove pesme možda su snimljene i za novi album, s obzirom da je od albuma prošlo već godinu dana!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Kako bi im stajalo? Ovako bi naše omiljene zvezde izgledale bez kose!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.