Fanovi oduševljeni: Harry Styles čestitao rođendan obožavateljki, citirajući stihove pesme “22” Taylor Swift!


Već je postala tradicija da se 22. rođendan proslavi stihovima pesme “22” koju je napisala Taylor Swift, a to je uradio i Harry Styles koji je čestitao 22. rođendan svojoj obožavateljki na koncertu prošlog vikenda, što je u potpunosti oduševilo fanove!

Harry je nastupio u Kopenhagenu, a na koncertu je jednoj obožavateljki čestitao 22. rođendan, kada je u jednom trenutku počeo dobro poznate stihove koji glase “I don’t know about you, but I’m feeling 22,” međutim nije ih završio do kraja. On je toj devojci u publici, zajedno sa ostatkom publike, čestitao rođendan i otpevao rođendansku pesmu.

Reakcije fanova su neverovatne i mnogi su na društvenim mrežama iskazivali koliko su oduševljeni što se setio Taylorine pesme, dok su neki čak komentarisali da bi bilo odlično da Taylor opet bude sa Harryjem. Jednom prilikom je upitan da li pesme “Out of the Woods” i “Style” govore o njemu, na šta je odgovorio da ne zna, ali da su u svakom slučaju sjajne. Harry je napomenuo da i on piše iz iskustva i da mu je drago što je učestvovao i u pisanju pesama za One Direction, ali priznaje i da to uopšte nije lako.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Ludilo u Sidneju: Harry Styles i pevačica iz Australije iznenadili goste u restoranu, pevali zajedno na karaoke večeri!

2 thoughts on “Fanovi oduševljeni: Harry Styles čestitao rođendan obožavateljki, citirajući stihove pesme “22” Taylor Swift!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.