Najsvestraniji dečko na svetu: Biebs nam je u dva dana demonstrirao veštinu u tri sporta!

Justin Bieber je čovek sazdan od bezbroj talenata, pogotovu kad je reč o sportu! Nakon što smo ga gledali na NBA All-Star vikendu gde je bio u vrlo dobroj formi, on se prethodnih dana okušao i u drugim disciplinama.

Biebs je tako prvo viđen u ponedeljak na terenima za golf u blizini Los Anđelesa. Mladi muzičar se odlično snalazi u ovom sportu koji povremeno igra već godinama unazad a možemo samo da mu zavidimo, pre svega jer nije zatrpan sa tonom snega kao mi!

Isto veče Biebs je bio na hokeju gde se tradicionalno fantastično snalazi a njegova veština je oborila s nogu i golmana ženske hokejaške reprezentacije Amerike, Maddie Rooney koja ga je upitala da li ona može da se pridruži njegovom timu! Nadamo se da će joj se Jus javiti!

Na kraju, Biebs je upao na trening jednog stonoteniskog tima gde se očigledno fantastično zabavljao a ne možemo ni da zamislimo kako je tek bilo devojkama koje je iznenadio na ovaj način!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  I Biebsova zasluga: Lekari zadovoljni, Selena Gomez završila tretman protiv depresije!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Najsvestraniji dečko na svetu: Biebs nam je u dva dana demonstrirao veštinu u tri sporta!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.