Liam Payne prodaje kuću u Los Anđelesu, jer Cheryl odbija da spava u ‘ukletoj’ sobi!


Do nedavno su kružile glasine da je veza Liama i Cheryl u krizi, a sada se pojavljuje informacija da Liam prodaje kuću sa “ukletom” spavaćom sobom u Los Anđelesu za skoro 10 miliona dolara!

Liam je ovu kuću kupio u 2015. godini, gde su on i njegova devojka Cheryl proveli vreme većeg dela trudnoće u 2016. godini. Ova luksuzna kuća ima pet spavaćih soba, osam kupatila, bioskop, teretanu i ogromno dvorište sa bazenom. U oktobru prošle godine Liam je priznao da oni veruju da je kuća ukleta i da se Cheryl plaši da spava na spratu, pa su od tada spavali u njihovom kućnom bioskopu. Kako priča za The Sun jedna žena je rekla da duh bivšeg vlasnika progoni tu kuću.

Pevač priznaje da je video i par jezivih stvari, kao što je paljenje i gašenje svetla u sred noći, ali dodaje kako nam ne može biti ništa ako ne verujemo u to. Charyl se ipak uplašila, tako da je to dovelo do odluke da kuća bude prodata.

Pročitajte još  Karijere u prvom planu: Cheryl i Liam se sele u Ameriku!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Liam Payne prodaje kuću u Los Anđelesu, jer Cheryl odbija da spava u ‘ukletoj’ sobi!

  1. Wow kako slatko! Liam prodaje kući jer se ona boji. Ja bi kupila tu kuću ne samo što je lijepa nego što je bila i Liamova!😆😆😍😍😍

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.