Jennifer Lopez: Govorili su mi da nikad neću imati karijeru!

Da je Jennifer Lopez slušala šta su joj drugi govorili, sada ne bi bila ovo što je sada. Zato učite od nje i sledite svoje snove!

To vam poručuje Jennifer upravo zato što je ona nailazila na negativne komentare svuda – „Niko osim vas ne može da zna šta umete. Meni su govorili da neću umeti ni da glumim, ni da pevam, plešem , i da nisam dobra u tome, čak i kad sam postala slavna. Prava istina je da samo vi znate šta je duboko u vama i koji snovi su vredni pokušaja, niko drugi. Svi imamo to u sebi, možemo učiniti sve što želimo ako vredno radimo“ ističe ona u motivacionom videu na Instagramu.

Jennifer je uspela u plesu, pevanju i glumi, a sada želi da ima i nešto svoje, potpuno novo, pa se zato želi oprobati i kao producent, o čemu je takođe govorila: „Mislim da je to druga faza karijere, u prvoj uvek radimo ono što bi trebalo da bi se naši talenti i mogućnosti prikazale, i posle toga uzimamo stvar u svoje ruke i postanemo umetnici kakvi bismo želeli biti“ objašnjava ona. „Kod mene se ljubav prema plesu, glumi i muzici nije smanjila, ali sam srećna jer mogu da proširim svoj rad na još jedno polje“ zaključuje Jennifer.

Never. Give. Up! #dreamsdocometrue #workhard #beconsistent #messageoftheday

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jennifer Lopez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Kao Justin i Selena: Jennifer Lopez ponovo raskinula sa Casperom Smartom!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.