Vrši se istraga: Shakira otpužena za utaju poreza?

Shakira je ovih dana na udaru medija jer se šuška da nije plaćala porez Španiji tri godine, iako je tada živela u toj državi!

Izvori bliski pevačici poriču da se Shakira nije pridržavala svojih obaveza od 2011. do 2014. godine a takođe tvrde da je ona vrlo malo vremena provela u Španiji u tom periodu, ali protiv nje je ipak pokrenuta istraga. Shakirina imovina je, naravno, ogromna i ona za nju mora mnogo da plaća, a 2015. godine je zvanično prešla u Barselonu iako se tvrdi da je i u periodu za koji je optužena takođe boravila u Španiji.

Shakiri inače ova godina nije počela sjajno ni na poslovnom planu jer je morala da otkaže koncerte usled problema sa glasom, a na turneju će se vratiti u junu, baš kada će saznati da li će biti tužena. Ako se ispostavi da Shakira duguje novac, moraće da plati ogromnu sumu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shakira

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Odaberi koju zvezdu želiš da Ryan nacrta!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

One thought on “Vrši se istraga: Shakira otpužena za utaju poreza?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.