Fandomi u strahu: Justin i Selena već raskinuli?!

Veza Justina Biebera i Selene Gomez nikad nije bila previše stabilna pa nije ni čudo što su svi koji podržavaju “Jelenu” u konstantnom strahu da će njih dvoje ponovo raskinuti, što bi verovatno bilo i poslednji put. Ovog puta, za brigu je zaslužan novi Instagram post Jusa!

Jus je tako objavio fotku sebe kako grli kokosovo drvo dok gleda u distancu a sve prati komentar, “Sad znam šta je ljubav”. Dok jedni misle da je ovo njegov način da kaže da je ponovo singl, ima i onih koji misle da je ovo samo zabavna fotka i da poruka u stvari znači da on konačno zna šta je ljubav sad kad je sa Selenom!

Oni koji misle da je kraj “Jelene” navode i da se njih dvoje ne viđaju neko vreme kao i da je Selenina mama ponovo počela da je prati, a što je prekinula momenta kad se ona vratila Justinu. Ipak, treba reći da mediji isto tako pišu da se njih dvoje nisu viđali jer je ona imala poslovnih obaveza u Njujorku a da je mama Mandy jednostavno odlučila da se pomiri sa ćerkom i ignoriše Justina kao temu.

Now I know what Love is

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Nastavlja se saradnja sa Pumom: Selena Gomez predstavlja nove patike!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

10 thoughts on “Fandomi u strahu: Justin i Selena već raskinuli?!

  1. Famozo, možete li početi pisati o Lilly Singh (IISuperwomanII)? Znam da imate posla, ali bare ako nađete nešto zanimljivo, jako bih voljela da pišete o njoj.

  2. Mislim da se bez razloga brinu. Ne vjerujem da bi stavio takav opis slike, ako je u vezi. Nadam se da su oboje sretni😊

  3. mislim da nisu raskinuli ali ne bi me cudilo i da jesu .. mislim, ocigledno je da ce jednog dana ponovo raskinuti, ne bi bilo nista novo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.