Zvezde na društvenim mrežama: BTS ostaje prvi, ogroman skok Cardi B i Demi Lovato!

O BTS-u ne prestaje da se priča gotovo nikada i njihova armija je trenutno najveća fandom sila na svetu, a tome svedoči i Billboard lista Social 50!

S obzirom na glasanje #iHeartAwards koje se sada na Twitteru odvija a BTS je nominovan u mnogo kategorija i apsolutno vodi svakom, teško da će se momci pomeriti sa prvog mesta uskoro. Ipak, na drugo mesto izbija Cardi B koja već mesecima ne silazi sa top 10 a njena masovna popularnost sve više dolazi do izražaja!

Demi Lovato je još jedna od glavnih tema na društvenim mrežama s obzirom da je treća, a Camila Cabello zahvaljujući izlasku njenog dugoočekivanog debi albuma došla do top 5! Louis Tomlinson je i dalje momak o kom se najviše priča iz One Directiona pa je deseti, za jedno mesto iznad Selene Gomez i Ariane Grande koja je pala za deset mesta, a Selena je nakon velikog pada 11. mesto. Pogledajte čitavu listu ovde!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Kad će saradnja? Shawn Mendes ima važnu poruku za BTS! (video)
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.