Justin Bieber krenuo na časove glume!

Justin Bieber već godinama priča kako bi voleo da uđe i u glumačke vode ali to nikako da se desi, najviše jer mu njegova uspešna muzička karijera ne ostavlja puno prostora. Međutim, na opšte iznenađenje, on je u sredu snimljen kako odlazi na časove glume!

Biebs je u rukama imao papire sa instrukcijama a mnogi su odmah pomislili da on sve ovo radi jer je konačno dobio neku ulogu. Takođe, studio u kome on uči je isti onaj gde su svoje glumačke veštine stekle takve zvezde kao što su recimo Emma Stone, Rachel McAdams, Channing Tatum ili Zac Efron. Ipak, mediji tvrde da stvari nisu tako ozbiljne.

Kako prenosi TMZ, Justin još uvek nema neki konkretan projekat već jednostavno koristi svoje slobodne vreme da bi naučio nešto novo. Justinova najpoznatija uloga je ona ostvarena u seriji CSI a Belieberkama još uvek teško pada scena njegove nasilne smrti.

Pročitajte još  Gotovo evropska avantura Hailey i Justina, sve je spremno za venčanje?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.