Preslatka prevara: Selenatorka je očekivala virtuelnu Sel a dobila je pravu! (video)

Šta sve radi Selena za svoj fandom! Glumica i pevačica je gostovala u radio stanici Capital FM u Londonu a tom prilikom je iznenadila jednu svoju Selenatorku koja nije mogla da veruje šta se dešava!

Ovoj devojci su na glavnu stavili opremu za virtuelnu realnost a kad joj je rečeno da skine zaštitnu traku, voditelj joj je poručio da se okrene oko sebe i kaže da li sad u studiju vidi neku slavnu zvezdu! “Ćao Selena, izgledaš tako stvarno”, rekla je ova devojka a Sel joj odgovorila, “Hoćeš da probamo da bacimo petaka?” Kad su se dodirnule, Selenatorka je konačno počela da se pita, “Da li si ti stvarno ovde?” a Sel joj je zagonetno rekla, “Nisam sigurna!”

Onda je usledilo grljenje i neverica a kasnije i zajednička fotka sa Sel! Naš najveći san je da vam jednog dan omogućimo slične stvari – zato se i toliko radujemo koncertu Marcusa i Martinusa od kojih sve počinje!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Sel poručuje Biebsu: Ti si me oterao u ruke Niallu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Preslatka prevara: Selenatorka je očekivala virtuelnu Sel a dobila je pravu! (video)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.