Da li mrzi Miley i da li je Nick Jonas gej? Selena iskreno odgovara!

selena-gomez-at-watch-what-happens-live-in-new-york-10-18-2015_8

Selena Gomez otvorila je dušu u šou Watch What Happens Live a posebno su bila interesantna pitanja fanova kojima je razjasnila nekoliko nedoumica.

Jednu Selenatorku tako je jako interesovalo kakvo je njeno mišljenje o Miley Cyrus koja se mnogo promenila prethodnih godina. Ipak, Sel nije rekla niti jednu ružnu reč na račun svoje nekadašnje bliske prijateljice. “Mislim da svi imaju svoj put. Ne govorimo vam ovo tek reda radi. Mislim da svi imaju pravo da rade ono što požele a ako ona tako doživljava umetnost, onda je to doživljaj umetnosti.”

https://youtu.be/U07iQqslUxc

Sa druge strane, neke je interesovalo i da li je njen bivši dečko Nick Jonas u stvari homoseksualac! “Na skali od 1 do 10… Koliko je gej Nick Jonas?” upitao ju je voditelj Andy Cohen a Sel je odgovorila: “Ja sam bila u vezi s njim. Znači, nula!”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Konačno: Stiže potvrda da će Selena objaviti svoj novi album 2019. godine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.