Poklon za praznike: Ariana predstavlja svoju Dangerous Woman kolekciju!

Do sada smo bili u mogućnosti da vidimo modne kolekcije drugih megazvezda kao što su Justin Bieber ili Demi Lovato, međutim sada je došao na red da vidimo i Arinu kolekciju sa motivima njene turneje koja je obeležila 2017. godinu!

Ari je krajem septembra završila svoju Dangerous Woman turneju i sada radi na svom novom albumu, međutim ona nije zaboravila svoje Arianatore, pa je odlučila da im predstavi svoju  Dangerous Woman kolekciju. U asortimanu Dangerous Woman kolekcije nalaze se trenerke, majice, duksevi, trenerke i kape koje se isključivo mogu naći u Urban Outfitters radnjama u Severnoj Americi.

Najjeftinija stvar iz kolekcije se može naći po ceni od 34 dolara dok je ona najskuplja čak 300 dolara! Kako se vama čini Arina kolekcija i šta vam se najviše dopada?

Autor: Famoza.net
Foto: Urban Outfitters

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Lady Gaga umalo iskopala oko Ariani Grande!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

5 thoughts on “Poklon za praznike: Ariana predstavlja svoju Dangerous Woman kolekciju!

    1. Napisali smo: "U asortimanu Dangerous Woman kolekcije nalaze se trenerke, majice, duksevi, trenerke i kape koje se isključivo mogu naći u Urban Outfitters radnjama u Severnoj Americi."

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.