Kako ide prodaja ulaznica za Marcusa i Martinusa u Zagrebu, Beogradu i Ljubljani? Imamo podatke!

Jedno od pitanja koje dobijamo svakog dana je baš ono vezano za prodaju karata za koncerte Marcusa i Martinusa u regionu. Iako smo napomenuli da se zvanični podaci otkrivaju samo u slučaju da su karte rasprodate ili je blizu da se to desi, neke informacije se ipak objavljuju javno.

Sajtovi Eventima u regionu (Hrvatska, Slovenija i Srbija) imaju svoje rang liste najtraženijih karata a interesantno, u sve tri zemlje Marcus i Martinus stoje vrlo slično. U Srbiji, ovaj dvojac je trenutno na poziciji broj sedam a ispred njih je praktično samo jedan strani muzičar – Rag ‘N’ Bone Man. Ipak, od šest događaja koji su ispred, više od polovine se održava narednih nedelja pa po tradiciji, tad je i najveće interesovanje za karte. Srbija je vrlo specifična kad je reč o nabavci ulaznica jer mnogi čekaju poslednji trenutak da ih nabave pa onda i bude prekasno.

Kad je reč o Hrvatskoj, M&M stoje malo bolje i trenutno su šesti! Ispred njih su uglavnom legende jugoslovenske muzičke scene, poput Parnog Valjka, Đorđa Balaševića i Olivera Dragojevića ali i legendarni metalci iz sastava Iron Maiden. Na kraju, momci su najbolje plasirani u Soloveniji gde su petoplasirani a ispred njih se praktično ne nalaze bilo koji strani muzičari! Interesantno, karte za ova tri koncerta se nude i u austrijskom Eventimu gde se posebno ističe nastup u Beogradu kao najjefitniji na turneji. Naš savet ostaje isti kad je reč o kartama – znamo da ne mogu svi odmah da ih kupe ali isto tako, kupite ih odmah kad budete u prilici jer lako može biti prekasno. Nemoguće je da znamo da li će ih biti i do kraja ove godine a kamoli nekoliko nedelja pre početka koncerata.

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  eMMA o životu sa Marcusom i Martinusom: Smara me kad odem na spavanje, a oni pevaju!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Kako ide prodaja ulaznica za Marcusa i Martinusa u Zagrebu, Beogradu i Ljubljani? Imamo podatke!

  1. Sada sam vam poslala dva videa u jednom mailu, ne znam jesam li pogriješila? jesam li možda jedan poslati ili je svejedno?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.