Preokret: Dove Cameron dobila ulogu u superherojskoj seriji, uloga u svetu “Riverdalea” ostavljena Seleni Gomez!

Dove Cameron je prethodnih meseci nagoveštavala da bismo je mogli gledati kao Sabrinu, tinejdžerku vešticu u seriji “Riverdale”, a glumica je u utorak konačno potvrdila da se zaista vraća serijama ali na mestu gde je nismo očekivali!

Dove ćemo tako gledati u superherojskom serijalu “Agents of S.H.I.E.L.D.” a to je najavila videom na svom Instagramu gde taman krenula da priča o svemu pre nego što joj je rečeno da ipak dozvolu za tako nešto! Sve ovo je smišljeno kao šala ali je činjenica da se baš ništa ne zna o njenoj ulozi!

Sve ovo samo pojačava ranije glasine da će ulogu Sabrine u posebnoj seriji koja je smeštena u svet “Riverdalea” igrati Selena Gomez, kako se priča u poslednjih par dana. Po svemu sudeći, i ta misterija će uskoro biti razrešena!

@marvel @agentsofshield ⚔️

A post shared by ♡DOVE♡ (@dovecameron) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Jovana nam šalje kviz o Seleni Gomez!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Preokret: Dove Cameron dobila ulogu u superherojskoj seriji, uloga u svetu “Riverdalea” ostavljena Seleni Gomez!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.