Da li ste primetili? Jedan stih iz pesme Taylor Swift sa „Reputationa“ bio je inspirisan Hilary Duff!

Verovatno najaktuelnija stvar na internetu ovih dana je tumačenje novih pesama Taylor Swift – ako volite Hilary Duff verovatno ste primetili u kojoj pesmi joj je Tay odala počast!

Pre dve godine jedan fan na Tumblru je pitao Taylor koja pesma sa Hilaryinog albuma joj je omiljena i ona je napisala: „’Breathe In. Breathe Out’ definitivno“, što je sada pokazala svojom pesmom „Getaway Car“ – „X marks the spot where we fell apart“ peva ona, a ako pratite Hilary verovatno vam je taj stih bio poznat jer ga je ona prva otpevala!

„Getaway Car“ se već istakla među Swiftiejima kao jedna od najboljih pesama sa albuma, a pored aluzije na Hilary Duff tu je čuvena rečenica Charlesa Dickensa – „It was the best of times, it was the worst of times“ s tim što je Tay poslednju reč zamenila sa „crimes“! Da li je i vama ova pesma jedna od najboljih sa albuma „Reputation“?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Taylor Swift nesrećna zbog popularnosti 1D pesme "Perfect"?
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

6 thoughts on “Da li ste primetili? Jedan stih iz pesme Taylor Swift sa „Reputationa“ bio je inspirisan Hilary Duff!

  1. Da, pored nje i Don't blame me, I did something bad, End game, dancing with our hands tied, Dress, TIWWCHNT… Rekoh da ne umem da izaberem…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.