Fanovi ubeđeni: Da li su Demi Lovato i Luis Fonsi spremili duet?

Demi i Luis su ovih nedelja na društvenim mrežama bili tajanstveni ali su ostavili dovoljno tragova da krenu priče da su njih dvoje snimili duet!

Luis je juče objavio svežu fotku sa Demi a njena pozadina izgleda kao studio što je još više podgrejalo tračeve – osim toga, Demi je objavila sliku uz opis „snimam spot“ a istog dana je to uradio i Luis i oboje su komentarisali fotke jedno drugom! Sve ovo dolazi baš u vreme kada je Fonsi potvrdio da njegova nova pesma stiže jako brzo.

„Pesma je jako zanimljiva i već smo snimili spot“ priznao je on za Billboard ali nije smeo da otkrije s kim je sarađivao na pesmi! Vrlo je moguće da će premijera pesme biti već za dve nedelje kako je Fonsi najavio, iste nedelje kada Luis dođe u Beograd i održi koncert u Kombank areni!

Music video shoot ☺️

Објава коју дели Demi Lovato (@ddlovato) дана

Qué pasa Demi? @ddlovato

Објава коју дели Luis Fonsi (@luisfonsi) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Velika čast: Tini na istoj kompilaciji sa Ari, Sel, Demi, Justinom, Liamom...
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

2 thoughts on “Fanovi ubeđeni: Da li su Demi Lovato i Luis Fonsi spremili duet?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.