Iznenađenje za sve: “Despacito” i Luis Fonsi stižu u Zagrebačku arenu ove jeseni!


“Despacito” je daleko najveći hit ove godine a iz Zagrebačke arene stiže veliko iznenađenje s obzirom da će autor pesme Louis Fonsi održati koncert na ovom mestu 26. novembra ove godine!

Louis je krenuo na turneju “Love + Dance” a na zvaničnoj stranici arene stoji da je koncert zakazan iako nije dato previše informacija u vezi svega. Za mnoge je ovo iznenađenje jer je Louisova muzika van “Despacita” potpuno nepoznata široj javnosti a pritom, karte nisu nimalo jeftine!

Naime, najjeftinija mesta su oko 35 evra, fan pit je 60 evra a VIP loža je oko 115. Zvanični komentar iz arene još očekujemo a karte se za sad ne mogu kupiti niti se zna kad će biti početak njihove prodaje.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Luis Fonsi

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Novi letnji megahit: Luis Fonsi i Shefflon Don predstavljaju spot za pesmu „Calypso“!

3 thoughts on “Iznenađenje za sve: “Despacito” i Luis Fonsi stižu u Zagrebačku arenu ove jeseni!

  1. Drago mi je zbog svih koji ce biti u prilici da dodju,mada karte jesu poprilicno skupe sa obzirom da ima samo jedan hit..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.