Oduševljena: Tini Stoessel u istom danu objavila tri videa naših Tinista!!!

Iako je imala operaciju ovih dana, Martini Stoessel ne silazi osmeh sa lica pa je tako sa svojim drugaricama objavila kratak video u kome sa svojim drugaricama igra u kuhinji uz “Te quiero mas”. Naše Tiniste to je inspirsalo da i sami urade nešto i slično i pokrenu ispostaviće se najuspešniju akciju do sad!

Samo dan kasnije Tini je objavila videe dela svojih Tinista koji igraju uz pesmu a među prvima su bile dve devojke iz Srbije, Tijana i Vlatka! Da sve bude još bolje, sledeća dva videa su stigla od Elme iz Bosne i Hercegovine koja je snimala sa svojim drugaricama i to u školi ako se ne varamo! Kad uzmemo u obzir da je Tini objavila samo pet videa a to su tih pet čak tri iz našeg regiona, kako to nazvati drugačije nego dominacijom?

Biće i onih koji će ovo potcenjivati – zaista, Tini ima daleko manje pratilaca od Taylor, Sel ili Biebsa ali da li je zaista toliko lako da vas ona primeti kad ima 1.7 miiona pratilaca na Twitteru i svakodnevno je tagovala u hiljade postova? Tinisti, hvala što nam dokazujete da se vredi boriti za njen dolazak!

https://youtu.be/lNmjiWOe_fQ

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Tini priča o novoj sezoni "Violette" i poručuje: SVAKI poklon fandoma nosim kući u Argentinu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Oduševljena: Tini Stoessel u istom danu objavila tri videa naših Tinista!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.