Kome pripada “Purpose” CD?

“Purpose” album je očigledno i dalje velika želja za mnoge od vas i zato smo srećni što možemo da vam ga poklonimo danas! Pitanja nisu bila laka a iako se danas sve može naći na Googleu, oni koji su znali odgovor bili su u prednosti!

Danas smo tražili da pronađete i objasnite pojmove “Bizzle” i “Cailin Russo” a to su naravno Biebsov rep nadimak kao i ime devojke koju smo sa njim gledali u spotovima “Confident” i “All That Matters” sa potcenjenog ali zaista odličnog albuma “Journals” koji vam nikad ne delimo niti prodajemo iz prostog razloga što nikad nije ni izašao na CD-u! Dobitnica albuma je Anastasija N. a njega ćemo još poslati već naredne nedelje!

Evo i pet najbržih rezultata (među onima koji su tačno odgovorili!)

1. Anastasija N. 15:06
2. Almir R. 15:11
3. Milica Š. 15:12
4. Đurđica A. 15:14
5. Ajla 15:15

Kao i uvek, daćemo sve od sebe da nastavimo da vam poklanjamo nešto češće budemo mogli. Što Famoza više raste i što nam posvećujete više pažnje, rastu i sredstva koja su nam na raspolaganju da vam obezbedimo lepe stvari. Obaveze u školi moraju biti prioritet ali nadamo se da nam možete posvetiti malo vremena svakog dana!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ignorisanje: Justin Bieber i Selena Gomez odlučili da prekinu svaki kontakt!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Kome pripada “Purpose” CD?

  1. ??Famozo hvala vam puno,nisam se nadala da cu pobediti!!!??Nema reci,NAJBOLJI STE!!!??Samo ja sam vam poslala e-mailom adresu ali ne znam da li ste je dobili?.Jeste li????

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.