Uhvaćene zajedno: Demi Lovato po prvi put u vezi s devojkom?!

Demi Lovato imala je nekoliko neuspešnih veza u prethodnom periodu a internetom se sad šire fotke na kojoj je vidimo u društvu muzičarke Lauren Abedini a gde se njih dve vrlo vidljivo drže za ruke u javnosti!

Lauren je DJ i godinu dana je starija od Demi a njih dve nedavno su bile i u Diznilendu gde ih je video veliki broj ljudi. Navodni svedoci govore da već držanje za ruke govori dovoljno ali i da im je sve što su videli uživo potvrdilo da njih nisu samo drugarice. Ovo možda i ne bi bilo preterano iznenađenje kad znamo da je Demika 2015. godine izjavila da je biseksualka, a nakon objavljivanja pesme “Cool for the Summer”.

Za slučaj da se ispostavi da je Demi zaista u vezi sa Lauren, evo i par stvari o njoj. Njeno umetničko ime je Kittens (što ne čudi kad znamo da obožava mačke) a sebe promoviše kao feminskinju i vodi jednu organizaciju za prava žena. “Ja više volim mačke od ljudi. Volim sve u vezi muzike, obožavam matematiku i mogu po čitav dan da jedem slatkiše”, kaže ona o sebi.

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Aleksandra nam šalje odličan kviz posvećen Demi Lovato!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Uhvaćene zajedno: Demi Lovato po prvi put u vezi s devojkom?!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.