Pogledajte Shawna Mendesa kao zvezdu šoua „MTV Unplugged“! (video)

Kao što je Shawn već najavio, on je za ovaj mesec vratio na MTV čuveni šou „MTV Unplugged“ u kom pevači izvode akustične verzije svojih hitova.

U petak je ovo izdanje zvanično izašlo i sada možete poslušati pesme poput „Treat You Better“, „Mercy“ ili „There’s Nothing Holding Me Back“ samo sa Shawnovim glasom i gitarom. Ovom prilikom on je obradio i čuvenu „Use Somebody“ benda Kings Of Leon, a ceo događaj je snimljen u Los Anđelesu.

„MTV Unplugged“ se inače snima još od 1989. godine sa prekidima, a neke od najvećih zvezda koje su tu ranije izvele interpretacije su Katy Perry, Adele ili Miley Cyrus.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Taylor Swift izabrana za jednu od 100 najuticajnijih osoba na svetu, Shawn Mendes joj napisao odu!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.