Vaše zvezde za ponedeljak, 11. septembar 2017. godine

Svoj 26. rođendan danas slavi norveški DJ, Kygo.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)

Danas nemate vremena za gubljenje. Imaćete stotinu stvari na umu što treba da završite, ali to vam neće smetati. Odlično ćete se nositi sa mnogim lepim situacijama koje će vam se desiti. Izuzetno jake emocije mogu vam pomoći da se bolje povežete sa drugima a razmena osećanja je izuzetno zdrava stvar. Svakako, ako vam se neko dopada, danas ćete imati uspeha.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)

Danas biste mogli imati oscilacije u osećanjima. Nalet divljih emocija uzbrzaće vam rad srca. Ako vam se to desi, najbolje bi bilo da sednete i zapišete šta vam se desilo i zašto vam srce tako reaguje. Mislite da ste kofuzni, ali niste baš toliko. Upotrebite svoju maštu i radite nešto kreativno danas. Kada ste u nedoumici konsultujte se sa nekim koga volite i kome verujete.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)

Odjednom će vam danas nešto doći glave. Drama će eskalirati a vi nećete biti sigurni šta se dešava. Zastanite, umirite se i rešavajte jednu po jednu stvar. Suočite se sa situacijom. Ako ste nešto rekli što je prouzrokovalo sve to, izvinite se. Ili, ako ste ne bilo koji način nekog povredili razmislite o tome. Nijedna situacija ne može biti nerešena ako se malo potrudite.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)

Danas se fokusirajte na sebe i svoje emocije. Imate velike oscilacije u raspoloženju (što je i karakteristično za vaš znak, ali ne baš toliko!). Ako imate utisak da se neko poigrava sa vama nemojte izigravati žrtvu nego stanite za sebe, čak i ako će se ta osoba uzrujati. Vi ste jedini odgovorni za svoja osećanja.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)

Ako iko može uspostaviti ravnotežu to ste onda vi. Neko jakih ubeđenja biće vam pravi izazov danas. Nemojte se plašiti jer posedujete izvrsno oružje u svojim rukama. Dosta toga možete naučiti iz ovakve izazovne istuacije. Najverovatnije da će biti u pitanju jedna debata koja vam se baš i neće svideti. Imajte vere u sebe.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)

Ukoliko nešto strasno želite danas ćete moći i dobiti, ali nemojte očekivati da će biti lako. Nagrada ide onome ko ima veću želju, imajte to na umu. Pokažite ljudima oko sebe koliko ste u stanju da postignete. Impresioniraćete ih svojom posvećenošću i inicijativom. Ne dozvolite da vas obeshrabri neki mali komentar.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)

Danas će vam se činiti da se igraju igre u vašoj porodici. Imate na svojoj strani izvesnu osobu i poznajete teren. Samim tim ste u prednosti i treba da se izborite za sebe. Na poslu su moguće drame, ali vi uspevate da držite sve pod kontrolom. Ostanite fokusirani na svoje ciljeve. Istinska sreća može doći i nakon jednog malog koraka.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)

Pridobijte potrebne ljude za sebe jer vam mogu biti od pomoći. Potreban vam je još samo jedan komadić da bi se slika složila. Moćete ga dobiti uz jednostavnu razmenu informacija. Vrlo je važno da shvatite da ne možete sve sami i da biste postigli željeni cilj morate prihvatiti pomoć drugih. Sagledajte sve situacje kroz koje ste prošli izvucite zaključak i primenite ga na novonastalu. Nemojte biti nikome na teretu.

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)

Treba da proslavite dan koji je pred vama. Ego vam je snažan a lepe stvari vam se dešavaju. Treba da uživate u dobrom raspoloženju kako biste privukli pozitivne ljude i situacije. Generalno za vas danas nema granica. Jedino na šta treba da pripazite jeste arogancija. Budite ponosni ne arogantni.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)

Emocije će vam danas biti malo neuravnotežene. Biće vam teško da se fokusirate na bilo šta. Sa jedne strane, nerpijatne situacije će se nastaviti ali isto tako i lepe. Moraćete se pripremiti na razočarenja i pokušati misliti pozitivno. Najbolje je da se danas oslonite na razum, a nikako na srce.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)

Sjajan nalet pozitivne energije pomoćiće vam danas da dobijete ono što želite. Budite spremni, prihvatite tu sjajnu ponudu zvezda i krenite u pravcu u kojem želite. Jednom kada budete na svom putu, teško da će vas išta moći poremetiti. Dobro odaberite i nastavite sa svojim putovanjem. Samo napred.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)

Danas će vas okružiti veoma nestalna energija, a vi ćete verovatno skakutati sa jednog mesta na drugo. Nemojte brinuti ako se ne držite plana. Najverovatnije će vam se činiti kako vam sve klizi iz ruku. Ako vam nešto ne ide, pustite to danas. Relaksirajte se. Sutra je novi dan i možete odraditi ono što niste mogli danas.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Vaše zvezde za ponedeljak, 11. septembar 2017. godine

  1. Srecan rodjendan!!! Famozo, da li su vam Marcus i Martinus odgovorili na pitanja koja ste im poslali? Znam da su zauzeti ali ste im pitanja odavno poslali i jos nema odgovora….

    1. Nažalost nisu. Nemamo ideju o čemu se radi jer je njihova menadžerka obećala da će odgovoriti. Tek kad nam je obećala smo vam i javili za to. Pisali smo joj već jednom da je podsetimo. Nažalost, ništa ne možemo 🙁 Nije prvi put da se ovakve stvari događaju, imali smo isti problem i sa Lodovicom Comello i Albom Ricco iz "Violette" koje su takođe obećale pa ništa. Na nama je ipak da pokušavamo – znate da smo dva puta uspeli sa Tini kao i sa Lisom i Lenom recimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.