Dobre devojke: Demi Lovato i Selena Gomez pomažu rodni kraj nakon katastrofalnih poplava!

Teksas je ovih dana pogodila neverovatna tropska oluja koja je poplavila gradove i iselila ljude iz njihovih kuća a načinjena šteta meriće se stotinama miliona dolara. Selena Gomez i Demi Lovato koje su odrastale u ovoj državi zato sad pomažu da se život što pre vrati u normalu!

Demika je tako na svom Twitteru najavila da je već donirala 50.000 dolara udruženju koje će snabdevati hranom i vodom unesrećene a isto čini i njen drug Nick Jonas koji je pozvao i druge Amerikance da se uključe i pomognu koliko god mogu da se ova tragedija što više ublaži.

Selena se takođe oglasila na Twitteru poručivši da je već donirala novac i da se nada kako će njeni Selenatori uraditi isto! Teksasu pomažu i brojne druge zvezde kao što su Drake, Zendaya ili Beyonce dok su Kardashian-Jenneri zajedničku uplatiil pozamašnih pola miliona dolara!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  iHeartRadio Awards: Nominovani BTS, Billie, Ari, Sel, Taylor!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Dobre devojke: Demi Lovato i Selena Gomez pomažu rodni kraj nakon katastrofalnih poplava!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.