Nisu je izdali: Taylor Swift nagradila plesače iz spota “Look What You Made Me Do”

Kad ste jedna od najvećih zvezda na svetu, gotovo je nemoguće sprečiti da informacije o vašem novom projektu procure u javnost. Međutim, zahvaljujući neverovatnoj vernosti svojih plesača, Taylor Swift je uspela u tome, zbog čega im je pokazala i mali znak pažnje!

Tay je svima njima poslala bukate cveća sa porukom u kojoj se kaže, “Hvala što ste čuvali našu tajnu 🙂 Jako sam ponosna na ovo i nadam se da ste i vi. Šaljem vam moju ljubav i zahvalnost, Taylor”.

Jedan od plesača, Todrick Hall objasnio je nakon objavljivanja spota kako se uopšte našao u njemu. “Postali smo najbolji prijatelji pa mi je ona rekla, ‘Radim na tajnom projektu ali znam da tebi mogu da verujem. Da li ćeš pričati nekome o tome?’ Nikome nisam rekao, bilo je neverovatno. Kad je spot izašao, telefon samo što mi nije eksplodirao! Svi su ludeli zbog toga, ovo je tako epski video.” U međuvremenu, saopšteno je da je spot za prva 24 časa pregledan čak 40 miliona puta a već sad je izvesno da će za tri dana stići do 100 miliona.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Čekanju se bliži kraj: Taylor Swift objavila zvaničnu listu pesama albuma „Reputation“!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Nisu je izdali: Taylor Swift nagradila plesače iz spota “Look What You Made Me Do”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.