Jeste li primetili? Biebs odao počast Seleni u svom novom spotu!

selena-gomez-justin-bieber-break-up-meet-up-hotel

Justin Bieber i Selena Gomez odavno više nisu par ali Jus očigledno ne može da zaboravi svoju staru ljubav koju je spomenuo u spotu za pesmu “What Do You Mean?”.

rs_560x207-150902141742-biebervideo2

rs_560x207-150902141743-biebervideo1

Naime, ako pažljivo pogledate video, na 3:45 primetićete da se zidu pored rampe u skejt parku nakratko mogu videti slova Sel. Nakon toga, na 4:11 može videti ostatak reči a čini se da su u pitanju slova “lena”. Naravno, ovu pesmu Jus je pre nekoliko dana izveo uživo na MTV VMA a iako se prvo pričalo kako je za to vreme Selena u publici kucala poruku, ispostavilo se da su Taylor Swift i ona napustile ceremoniju pre Biebsovog nastupa a onda su se vratile čim je on otišao sa scene!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ponovo je aktivna: Selena Gomez se vratila na Instagram, a evo šta je objavila!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Jeste li primetili? Biebs odao počast Seleni u svom novom spotu!

  1. Kako da ne prmetim.Videla sam već prvi dan kada je spot izašao,a i po Instagramu su postavljali slike iz spota gde piše Selena <3

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.