Mediji tvrde a tu su i slike: Telohranitelji nosili Taylor Swift u koferu da bi je sakrili od paparaca!

Apsolutno neverovatna vest dolazi nam iz Amerike a ona je toliko nestvarna da se svi nadaju kako je istinita, pogotovu što ne dolazi od nekog vrlo sumnjivog izvora! Naime, više izvora, među kojima i fotografska kuća Splash News tvrde da je Tayor u ponedeljak izneta iz svog stana do auta u koferu!

Kako piše uz sliku, Taylor Swift je transportovana u ovom ogromnom koferu iz svog stana u Njujorku i zatim ubačena u jedan od automobila. Kako kažu svedoci, veličina kofera, broje telohranitelja kao i to što su kofer prenosili pažljivo kao da im život od toga zavisi govore da je Taylor zaista bila u njemu!

Deluje nestvarno? Možda i jeste, ali podsetite se da Tay čini SVE kako bi izbegla paparace! Sećate li se ovih videa u kojima ide unazad ili u stranu, sve kako bi izbegla da joj bilo ko snimi lice?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Grammy 2024: Među nominovanima Taylor Swift, Olivia Rodrigo i Miley Cyrus!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Mediji tvrde a tu su i slike: Telohranitelji nosili Taylor Swift u koferu da bi je sakrili od paparaca!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.