Zayn Malik potvrdio: Taylor Swift su prenosili u koferu!

Pre više od godinu dana pisali smo o prilično suludoj teoriji da je Taylor Swift strpana u veliki kofer i da su je potom tako dva snažna momka prebacila u njen stan u Njujorku, kako bi izbegla paparace. Međutim, Zayn Malik tvrdi da se sve to zaista desilo!

Naime, Zayn je prilično blizak sa Taylor, a u jednom momentu tokom intervju za britanski Vogue je zgranutoj novinarki rekao, “Putovala je svuda u koferu”. Zayn nije išao u detalje, ali mediji napominju da je tih dana Taylor više nego ikad izbegavala javnost koja ju je ismevala nakon raskida veze sa Tomom Hiddlestonom.

Kofer svakako deluje veliko, a činjenica da su morala da ga nose dva momka govori nam da je u njemu ili bilo gvožđe, ili ljudsko biće! Interesantno, agencija koja je objavila ovo fotku koju vidite ispod, prvo je i napisala da je Taylor u koferu, ali su to kasnije promenili.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Zayn Malik

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zayn želi stopama Harryja: Hoću i ja da budem filmska zvezda!

4 thoughts on “Zayn Malik potvrdio: Taylor Swift su prenosili u koferu!

  1. 😂😂😂😂😂😂😂
    Pametan način da se sakrije od medija! 😂
    Ali ipak oni sve primjete. 🙄🙄🙄😒😒

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.