Ovo se zaista desilo: Demi upala u kuću Lovatica, održala koncert za nju i njeno društvo iz škole!

Često nas pitate da li neka zvezda može da dođe da peva u mestu gde živite a svaki put moramo da kažemo da je to apsolutno nemoguće… Sem ako je zvezda koju volite Demi Lovato koja je to priredila jednoj svojoj velikoj obožavateljki!

Demika je pritom upala u gradić Sautlejk u kome živi samo 26.000 stanovnika (što znači da je veličine Inđije ili Vrbasa u Srbiji, Bjelovara i Vukovara u Hrvatskoj, odnosno Doboj u Bosni i Hercegovini) i time dokazala da ne morate živeti u velikom gradu da biste doživeli ovako nešto!

Lovatic Lexi Weekly kojoj se ovo desilo je samo urlala po kući, “O moj bože, Demi mi je u kući!” Pritom, Lexi je znala da Demi dolazi pošto je njeno gostovanje osvojila na jednom takmičenju! Ona kaže da je čim je to saznala uzela da uz pomoć drugarica glanca svaki detalj u kući ali i deli pozivnice! Na kraju, došlo je čak 300 osoba, većinom iz njene srednje škole.

Pritom Demi nije samo došla na koncert – bila je i u gostima! Ona je dobila i svoju sobu u kojoj se i spremala za nastup! Nakon mini koncerta od tri pesme, Demika je primila desetak Lovatica a među njima naravo i Lexi koja kaže da je do sad bila na sedam ili osam njenih koncerata kao i da je Demi srela 5 ili 6 puta do sad. Demi kaže da joj sve ovo nije teško. “Moj fandom mi je sve. Zbog njih sam živa, oni su me naterali da sve preguram i inspirišu me svakog dana”, priča ona novinarima.

Pročitajte još  Kakvo izdanje! Demi iznenadila svojom pojavom na koncertu u Teksasu!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Ovo se zaista desilo: Demi upala u kuću Lovatica, održala koncert za nju i njeno društvo iz škole!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.