Ovo se zaista desilo: Demi upala u kuću Lovatica, održala koncert za nju i njeno društvo iz škole!

Često nas pitate da li neka zvezda može da dođe da peva u mestu gde živite a svaki put moramo da kažemo da je to apsolutno nemoguće… Sem ako je zvezda koju volite Demi Lovato koja je to priredila jednoj svojoj velikoj obožavateljki!

Demika je pritom upala u gradić Sautlejk u kome živi samo 26.000 stanovnika (što znači da je veličine Inđije ili Vrbasa u Srbiji, Bjelovara i Vukovara u Hrvatskoj, odnosno Doboj u Bosni i Hercegovini) i time dokazala da ne morate živeti u velikom gradu da biste doživeli ovako nešto!

Lovatic Lexi Weekly kojoj se ovo desilo je samo urlala po kući, “O moj bože, Demi mi je u kući!” Pritom, Lexi je znala da Demi dolazi pošto je njeno gostovanje osvojila na jednom takmičenju! Ona kaže da je čim je to saznala uzela da uz pomoć drugarica glanca svaki detalj u kući ali i deli pozivnice! Na kraju, došlo je čak 300 osoba, većinom iz njene srednje škole.

Pritom Demi nije samo došla na koncert – bila je i u gostima! Ona je dobila i svoju sobu u kojoj se i spremala za nastup! Nakon mini koncerta od tri pesme, Demika je primila desetak Lovatica a među njima naravo i Lexi koja kaže da je do sad bila na sedam ili osam njenih koncerata kao i da je Demi srela 5 ili 6 puta do sad. Demi kaže da joj sve ovo nije teško. “Moj fandom mi je sve. Zbog njih sam živa, oni su me naterali da sve preguram i inspirišu me svakog dana”, priča ona novinarima.

Pročitajte još  Bolja od originala: Pogledajte sjajne muzičke imitacije Demi Lovato (VIDEO)

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Ovo se zaista desilo: Demi upala u kuću Lovatica, održala koncert za nju i njeno društvo iz škole!

  1. Nisam neki veliki fan i ne slusam njene pjesme,ali lijepo od nje❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.