Demi Lovato o albumu “Confident”: Moja muzika je danas zrelija i ozbiljnija!

DEMI00

Takođe, duet s Iggy pokazao se kao neminovnost!

U ovonedeljnoj emisiji američkog podkasta Billboard’s Pop Shop, Demi je otvoreno progovorila o saradnji s Iggy Azalejom i predstavila slušaocima svoj novi album Confident.

“Moja muzika je danas zrelija i ozbiljnija, a ‘Kingdom Come’ što se tiče, ona je definitivno mnogo više od pesme dobrog ritma,” kaže Lovato. “Čim sam čula ovu numeru poželela sam da mi Iggy gostuje na albumu, čak i pre nego što smo se upoznale. A potom smo postale dobre prijateljice, te smo tako došle u situaciju da smo praktično bile primorane da sarađujemo.”

dems

“Pesma zvuči neverovatno, i zaista sam uzbuđena što su ljudi dobili priliku da je čuju,” nastavlja Demi o ‘Kingdom Come’. “I ona je takođe bila veoma uzbuđena. Rekla mi je, ‘Jako mi se sviđa u kom pravcu ide tvoja muzika’. A to mi zaista mnogo znači.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Kaća nam šalje kviz o Iggy Azaleai!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.