Održao obećanje: Nate Buzolic priredio meet and greet u Splitu!

Glumac iz “Vampirskih dnevnika” i “The Originalsa” Nathaniel Buzolic toliko je bio oduševljen odmorom u Hrvatskoj da je obećao kako će se za vikend vratiti u Split i organizovati besplatan meet and greet, što je na kraju ispunio!

Susret je bio zakazan za nedelju u 13.30h u luci a kao što vidimo, brojne devojke došle su da ga pozdrave, naprave fotke sa njim i malo porazgovaraju o omiljenoj seriji. Nate je fotku potpisao rečima na našem jeziku, “Ja volim te” a dodao je i na engleskom, “Hvala što ste došli Split, blagosloveni bili”.

Na osnovu ove fotke činij se da na m&g nije bilo više od dvadesetak obožavalaca a možda je problem bio u tome što Nate i nije naglasio gde će tačno biti susret sa njim, koji je na kraju organizovan u luci!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Nate Buzolic

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Tako se voli zemlja svog porekla: Nathaniel Bozolic se vraća u Hrvatsku, besplatan meet and greet u Splitu u nedelju!!!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Održao obećanje: Nate Buzolic priredio meet and greet u Splitu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.