Zvezde na društvenim mrežama: BTS ponovo na vrhu, Selena im za petama!

Billboard je objavio svežu listu najpopularnijih zvezda na najvećim društvenim mrežama a nakon nedelju dana pauze na vrh se vratio BTS dok je Ariana Grande pala na mesto broj četiri!

BTS tako nastavlja potpunu dominaciju na Twitteru, Instagramu i Facebooku gde se upravo o njima najviše priča. Vrlo zadovoljni mogu biti i Selenatori s obzirom da je Selena Gomez druga a vrlo srećan je i Maluma na poziciji broj 3 koji se čak pohvalio fotkom na kojoj pokazuje da je između Sel i Ari!

Justin Bieber je peti, Liam Payn odličan šesti a preostala mesta u top 10 popunjavaju Miley Cyrus, Eminem, Katy Perry i Lil Peep. Shawn Mendes ovog puta je 11, Ed Sheeeran 12, Harry Styles je 18. a Niall Horan na mestu broj 19. Little Mix su 23, Demi Lovato 24, a Taylor Swift je 44. što je pad od preko 20 pozicija. Pogledajte kompletnu listu ovde

Pročitajte još  Da li Ariane Grande izbacuje svoj Beauty Brend?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

12 thoughts on “Zvezde na društvenim mrežama: BTS ponovo na vrhu, Selena im za petama!

    1. grozniiiii??. Ariana je kraljica,jeste za tebe i Arianatore. Nemas razloga govoriti da su grozni,kad su prvi. Jako mi je zao onoga u Mančesteru i zbog toga je bila prva (nemam nista protiv nje,volim je). P.s najbolji su za mene <3<3<3

  1. Ja stvarno ne znam kako su oni skoro sve vreme na toj poziciji! Drago mi je zbog Sel i zato što su Sabrina Carpenter i Zendaya na listi?

  2. Famozo, napisali ste da je Ariana na mestu broj 4, a i da je Sel na toj poziciji. Mislim da ste pogrešili nešto jer je Selena na drugom mestu. Drago mi je zbog toga što je Little Mix na listi?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.