Nastavlja da tone: Chris Brown dobio petogodišnju zabranu prilaska bivšoj devojci!

Chris Brown je genijalan muzičar i plesač ali sa njegovim privatnim životom već godinama nešto nije u redu. On je tako sad doživeo još jedno poniženje jer mu je sud dodelio zabranu prilaska bivšoj devojci Karrueche Tran u trajanju od čak pet godina.

Na suđenju koje se desilo prethodne noći Karrueche je dokazala da joj Chris konstantno preti a kako on to čini čak i javno, nije bilo teško dokazati da je zaista ugrožena. Chris je tako u porukama govorio da će joj uništiti karijeru a pretio joj je i batinama nakon što je ona odbila da vrati stvari koje joj je on poklonio.

Naravno, s obzirom da je Chris 2009. godine već bio na optuženičkoj klupi zbog prebijanja svoje tadašnje devojke Rihanne kao i da je neko vreme proveo u zatvoru, ovakva odluka ne čudi. U slučaju da Chris prekrši presudu i nađe se u vidokrugu Karrueche u bilo kom momentu, čeka ga zatvorska kazna!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Karrueche Tran

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Chris Brown - Liquor / Zero
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.