Preslatko: Selena Gomez je u “Bad Liar” ubacila Taylor i Demi!

Moramo priznati, kad smo prvi put gledali spot za “Bad Liar”, baš smo obraćali pažnju na postere koje Sel (u ulozi učenice) ima u svojoj sobi ali nismo dovoljno obratili pažnju na to da se na jednom od njih nalaze dve devojke koje su joj mnogo značile i znače u životu – Demi Lovato i Taylor Swift!

Kao što vidite na slici ispod, na posteru se jasno vidi Demi (levo), Taylor Swift (sredina) i Selena (desno). Ovaj poster u stvari je parodija na promotivne slike za seriju “Čarlijevi anđeli” koja je bila vrlo popularna sedamdesetih godina prošlog veka i govori o tri devojke koje ispunjavaju i najopasnije zadatke.

Dok je uključivanje Taylor u ovo nešto što se očekivalo, mnogi se raduju jer je i Demi deo čitave priče. Ovo jeste sitnica ali možda ovo može biti način da se dve sjajne devojke ponovo zbliže!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Na 1000 km od nas: Sel i Abel ostavili sve i doputovali u Italiju! (video)
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Preslatko: Selena Gomez je u “Bad Liar” ubacila Taylor i Demi!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.