“Gorko žali”: Zayn bio prisiljen na duet sa Taylor Swift?

Za mnoge je bilo veliko iznenađenje što je Zayn Malik snimio duet sa Taylor Swift a pojedini mediji sad prenose kako je on to uradio jer ga je na to primorala njegova izdavačka kuća, ne dozvoljavajući mu da sam snimi “I Don’t Wanna Live Forever”.

“Zayn voli tu pesmu i hteo ju je za sebe. Očajnički je želeo da snimi solo verziju i mislio je da će mu to mnogo pomoći u karijeri”, priča jedan izvor za Radar Online. “Ta pesma je bila savršena za njega ali vršen je pritisak da to bude duet i naterali su ga da je snimi sa Taylor. Njihov duet bio je iznenađenje sve. Nije da su oni veliki prijatelji a čak se ni u spotu ne pojavljuju u istoj sceni”.

Međutim, kako navodi Gossip Cop, ova priča teško da ima veze sa istinom. Oni posebno napominju da je Zayna svakako bilo bolje da sarađuje sa jednom takvom zvezdom a i dodaju da je pesma bila veliki hit s obzirom da je bila na drugom mestu američke top liste.

Pročitajte još  Veliki broj nastupa, novi spot Taylor Swift, Katy Perry voditeljka: Šta nas sve očekuje na MTV Video Music Awards?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Zayn Malik

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on ““Gorko žali”: Zayn bio prisiljen na duet sa Taylor Swift?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.