Sve za umetnost: Tay zapalila zavese, Zayn lomio stvari!

Zayn Malik i Taylor Swift konačno su se videli kako bi snimili video za svoju pesmu “I Don’t Want To Live Forever” a kako prenose mediji, njihova noć pred kamerama bila je vrlo nasilna!

“Zayn je uništio hotelsku sobu, cepao jastuke i razbio lampu o zid”, piše The Sun. “Taylor je sa druge strane zapalila zavese. Protivpožarni alarm je bio isključen kako hotel ne bi bio evakuisan. Sve je bilo pažljivo isplanirano. Biće to vrlo seksi video – Zayn je bio jako lepo obučen a Taylor je nosila štikle i podvezice”.

Interesantno, dok je Zayn viđen ispred hotela, Taylor Swift niko živi nije video pa se čak mislilo da oni odvojeno snimaju spot, baš kao što su i pesmu snimili u dva različita studija pa su im glasovi naknadno spojeni. U svakom slučaju, za očekivati je da spot bude spreman za nekoliko nedelja!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Zayn Malik

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nova 1D pesma procurila na internet: Poslušajte kako zvuči “Never Enough”!

3 thoughts on “Sve za umetnost: Tay zapalila zavese, Zayn lomio stvari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.