“Prodao je više karata u Evropi nego 1D”: Jorge Blanco je već stigao na Billboard Music Awards!

Iako znamo ko će večeras nastupati na Billboard Music Awardsu kao i ko će prezentovati nagrade, i dalje je nepoznanica ko će od zvezda prodefilovati crvenih tepihom i biti u publici. Jedino ime za koje smo 100% sigurno da će biti tamo jeste Jorge Blanco!

Jorge je još prošle noći bio u bekstejdžu ove ceremonije a zatim je gostovao u dve izuzetno slušane radio emisije, između ostalog i u The Bert Showu gde je voditelj predstavio Jorgea rečima da je on prodavao više karata u Evropi nego One Direction, poredeći tu naravno poslednje One Direction i “Violetta” turneje!

Uz malo sreće, Jorgea ćemo večeras gledati i na crvenom tepihu i u razgovoru sa novinarima gde će mu svaki sekund biti važan da predstavi ono što radi, pre svega novi singl “Summer Soul” koji je od petka na internetu!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Tinisti su fandom godine u regionu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on ““Prodao je više karata u Evropi nego 1D”: Jorge Blanco je već stigao na Billboard Music Awards!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.