Mercedes Lambre: Zbog “Violette” sam ovo što jesam!

Kao što smo već pisali, Mercedes Lambre dobila je novu veliku ulogu u seriji “Heidi” koju emituje Nickelodeon a kako ona ističe, vrlo je svesna činjenica da joj se lepe stvari u životu dešavaju upravo zbog uloge u “Violetti”.

“Violetta me je formirala. U toj seriji sam počela da glumim sa 18 godina, promena je bila kao kad menjate školu. Na početku sam bila baš naivna, radila sam sve što su tražili od mene. Za te četiri godine prešla sam put od tinejdžerke do žene a to što sam bila naivna mislim da mi je pomoglo jer nisam bila u centru pažnje sve vreme, mislim da je tako i sad”, priča ona za La Nacion o svojoj bivšoj seriji.

Ona ističe da joj zaista nikad nije teško padala slava. “Ja zaista uživam u tome. Osećam da su fandom, kamere i blicevi potvrda za vaš trud i rad. Toliko sam radila na tome ad je sva pažnja zato prelepa stvar. To je rezultat napora, makar ja to tako vidim”, zaključuje Mechi.

Pročitajte još  Šta danas radi Mercedes Lambre, zvezda "Violette"?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Mercedes Lambre: Zbog “Violette” sam ovo što jesam!

  1. Presrecna sam zbog Mechi. Zasluzuje samo pohvale???????❤❤❤❤❤❤❤❤❤??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.