Anastasija je uložila mnogo truda u svoj kviz o Ariani Grande!

Napravila sam kviz ponovo od 10 pitanja o Ariani Grande. Pravila sam ga 2 sata smisljajuci,praveci ga. Pogledajte ga i odlucite. Potrudila sam se vise nego prosli put, volela bi da ga objavite. ☺Hvala.

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Little Mix, Ari, The Vamps, Nick: Ovo su najbolji nastupi sa megakoncerta u Londonu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

16 thoughts on “Anastasija je uložila mnogo truda u svoj kviz o Ariani Grande!

  1. 8/10 Correct answers!
    Vidi se da si skoro poceo/la da je pratis, samo tako nastavi! Odlicno!

    Arianator sam dve godine i 'skoro sam počela da je pratim' savet: ako neko ima ovako malo greškica kao ja nemoj pisati da je uopšte ne prati, ti ne znaš kada je krenuo da je prati, zar ne ? ali kviz je ovako odličann .

  2. Ariana je alergicna na crnu cokoladuu pametna…i tkdj ima jos toliko toga o Ari sto nzns…al ne zelim da se svadjam…imala san dovoljno tacnih odgovora i ogroman sam arianator

    1. Da, ali je alergicna takodje i na macke i banane ,pametna. Naravno na ima mnogo toga sto ja ne znam,ali saznacu. Hvala na komentaru.

  3. Alergična je na crnu čokoladu , a vi što pišete da ima puno grešaka e pa nema ih
    Inače super kviz
    I tek je dobila novog psa , a imala ih je 8

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.