Meghan Trainor predstavila svoju pesmu za novi film o Štrumpfovima!

Meghan Trainor pripala je čast da snimi pesmu za treći deo filma o Štrumpfovima a mala plava bića prisutna su i u samom spotu koji tipično za Meghan, ima za cilj da osnaži devojke!

Meghan inače ima i ulogu u ovom filmu gde tumači Štrumpfa Melody a uz nju glavne uloge imaju i druge velike zvezde poput Demi Lovato, Julie Roberts, Michelle Rodriguez i Ariel Winter! Kate Ann Lucas

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

Danas 5. marta na famoza.net možete osvojiti jedan “Revival” CD Selene Gomez. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Selenu između 12 i 19h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, redakcija@famoza.net a u subject stavite “Selena CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija album! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! Ovu nagradu možemo da šaljemo samo na adresu u Srbiji!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ariana Grande, Who Is Fancy & Meghan Trainor - Boys Like You (Live)
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Meghan Trainor predstavila svoju pesmu za novi film o Štrumpfovima!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.