Iznenađenje: Martina Stoessel nastavila promotivnu turneju po Evropi!

Iako je bilo najavljivano da će Martina Stoessel tokom boravka u Evropi posetiti samo nemački grad Hamburg kad je reč o promotivnim aktivnostima i druženju sa fanovima, ona je sredu provela dan u Belgiji, odnosno Briselu kao glavnom gradu ove države!

Tini je svoje planove otkrila prvo na Instagram Storyju a videi u kojima joj spontano prilazi Tinisti mašući kameri i pričajući sa njom zaista su preslatki! Tini pritom sve vreme priča na španskom i oduševljenja je činjenicom da je fandom razume, mada se i sama trudi da koristi sasvim jednostavne rečenice.

Tini je u Briselu bila jer je to grad u kome će održati pretposlednji koncert na evropskom delu turneje, 3. maja a tamo je razgovarala sa fandomom, družila se sa lokalnim zvezdama društvenih mreža a sudeći po fotkama, bilo je vremena i za priču zagrljaje sa fandomom!

Zamislite ovako nešto kod nas – Tini koja potpisuje “Simplemente Tini”, druži se sa vama i kojoj konačno možete da pokažete koliko vam je nedostajala i koliko već dugo čekate dan da joj pokažete koliko je volite. Nikad vam nećemo davati lažnu nadu – mi zaista verujemo da će se ukazati šansa da se to i desi i činimo sve da pomognemo u tome!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Seleni bi se dopalo: Tini nam pokazuje kako izgleda njena hotelska soba!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Iznenađenje: Martina Stoessel nastavila promotivnu turneju po Evropi!

  1. Wowww!!! Blago njimaaaa!!! Ona je predivnaa!!! Famozo, možemo li nekako da pomognemo da dovedemo Tini u Srbiju?????????❤??????????

  2. Blago njima ona je predivna i sve❤❤❤❤kad bih je ja negdje srela ja bih ju IZMORILA autogramima,fotkama…❤❤❤❤❤??????????????

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.