Glasine su bile tačne: Selena Gomez bila gošća na The Weekndovom koncertu! (video)

Selenatori još uvek tuguju što je Selena Gomez morala da otkaže svoju “Revival” turneju pre dolaska u Evropu ali fandom u Holandiji dobio je malu utehu s obzirom da se ona pojavila na koncertu svog dečka The Weekenda.

The Weeknd je imao nastup prošle večeri u Amsterdamu a Sel je na svom Instagram Storyju objavila jednu fotkicu, čisto da znamo da je bila tamo. Selena je naravno bila u posebno izdvojenoj zoni pa je ovde vidimo kako sedi sa nogama podignutim u vazduh i gleda direktno na binu a kojoj baš i nije tako blizu.

Sel je kasnije spažena kako odlazi u društvu obezbeđenja a ostaje pitanje da li će ona ostati sa njim i narednih dana s obzirom da je sledeći nastup Abela u Cirihu, Švajcarska u nedelju. Da i ne pominjemo posebno, The Weeknd ne dolazi na Balkan pa čak ni u Mađarsku ili Austriju već obilazi samo grupicu najbogatijih zemalja.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Selena Gomez se skriva u meksičkom letovalištu?
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Glasine su bile tačne: Selena Gomez bila gošća na The Weekndovom koncertu! (video)

  1. Bez veze je sto mnoge zvijezde izbjegavaju sada i Austriju i Madjarsku koje su poprilicno bogate zemlje.Ocito je Sel jako zaljubljena i srecna sa Abelom sto mi je vrlo drago cuti ♥.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.