Najlepši šok: Selena Gomez predstavila novu pesmu na Instagramu!

Protekla noć bila je veoma, veoma burna – Justin Bieber vratio se na Instagram, Ariana Grande počela je svoju turneju a Selena Gomez i zvanično se vratila muzici predstavljajući nam svoju novu pesmu na Instagramu, odnosno Insta Storyju.

U početku, nismo bili sigurni da li je to zaista njena pesma ali u međuvremenu smo saznali da je u pitanju zaista njena numera koju je uradila sa Kygom i da ona nosi naziv “It Ain’t Me” i da je planirana za njen novi album!

U isečku koji traje desetak sekundi, čujemo Sel kako peva, “I had a dream we were back 17, summer nights and liberties, never growing up”, odnosno “Sanjala sam da nam je 17, letnje noći i slobode, nikad ne odrastati” Iako apsolutno nije jasno kad će se pesma pojaviti, ovo su dobre vesti jer je očigledno da će se to desiti jako brzo! Posle najave albuma i njegovog objavljivanja nadajmo se da će Sel ponovo na turneju i da ćemo imati priliku da je gledamo uživo – svi žele da se to desi!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Selena Gomez ponovo o Justinu Bieberu: To poglavlje je zauvek završeno
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

9 thoughts on “Najlepši šok: Selena Gomez predstavila novu pesmu na Instagramu!

  1. zasto se toliko ne borite za arianu koliko za selenu? za selenu ste se borili pola godine, isli ste u kanadu da je vidite! a za arianu ste se "borili" svega nema ni nedelju dana. u fazonu "moze ariana da nastupa ovde" -"ne" -"dobro".. niste fer stvarno nije u redu, i da ondlicno znam sta se stvarno dogadja postedite me vasih lazi

    1. O dolasku Ari smo sa organizatorom pričali još krajem 2015. godine i urađeno je sve što je bilo moguće. Znaš i sam da Ari ne dolazi ne u Srbiju nego ni na Balkan pa čak ni u zemlje koje su blizu Balkana, poput Austrije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.