Vreme je: Jorge Blanco konačno završava posao!

Taman što smo ga kritikovali kako ništa ne javlja u vezi svog prvog singla sa svog prvog solo albuma, stižu vesti da je Jorge Blanco doputovao nazad u Kaliforniji gde će konačno završiti taj posao!

Jorge definitivno pripada onim zvezdama koje radije ćute i rade pre nego što nešto završe do kraja, a na fan sajtovima danas smo pronašli poruku da se on za vikend vratio u Kaliforniju (dakle, u Los Anđeles) i to kako bi završio posao. Šta ovde podrazumeva reč “posao” nije objašnjeno, ali logika stvari kaže da to mora biti njegov solo singl a možda i video!

Još uvek je misterija i kad ćemo dobiti album. Jorge je ranije najavljivao da je veći deo posla urađen pa možda se to uz malo sreće desi ovog proleća nakon čega mladog muzičara očekuje promocija a onda nadamo se i svetska turneja koju bi vredelo da probamo da dovedemo i kod nas!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Famoza music chart #21
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Vreme je: Jorge Blanco konačno završava posao!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.