Kendall Jenner: Ofabrala sam moju sobu u roze da ne bih bila gladna!

Metoda za mršavljenje verovatno ima na hiljade, ali sve se na kraju ipak svodi na to da moramo da sami da smanjimo unos hrane i držimo se režima ishrane. Međutim, Kendall Jenner misli da ima jednostavnije rešenje!

Manekenka i rijaliti zvezda tako je objavila na svom Instagramu fotku iz svoje sobe kojom dominira novogodišnja jelka ali više pažnje zaslužuje zid koji je u ovoj tamnoj roze varijanti iz vrlo praktičnih razloga – da bi Kendall lakše održavala težinu!

“U danima kad sam planirala šta da uradim sa ovom sobom, bila sam na jednoj izložbi u Los Anđelesu. Tamo su mi rekli da na izložbi postoje roze prostorije, tačnije prostorija ofarbana u Baker-Miller roze boju koja je jedina za koju postoje naučni dokazi da smiruje živce ali i smanjuje apetit. Tad sam rekla da mi ova boja treba u kući!” S obzirom da je u Kendallinom poslu svakih 2-3 kilograma viška veliki problem, nije ni čudo što mora da misli i o ovakvim stvarima!

kenny's pink xmas

A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Skandalozne fotke sa rođendana Kendall Jenner procurele u javnost!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Kendall Jenner: Ofabrala sam moju sobu u roze da ne bih bila gladna!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.