Kao njen idol Sel: Tini posetila bolesnu devojčicu za Božić!

Ovih dana zvezde poput Liama Paynea ili Martininog idola Selene Gomez posećuju bolnice i obilaze teško bolesnu decu koja praznike dočekuju daleko od kuće a isto čini i Tini Stoessel koja je ispunila želju devojčici koja se žestoko bori da živi!

Fotka i poruka Lole osvanule su na stranici Barbare Garcie, žene koja se posvetila upravo brizi o oboleloj deci a u njoj je pisalo, “Ćao Tini. Ja sam Lola i čekam da me posetiš ili mi pošalješ poruku. Ja sam u bolnici i imam leukemiju.”

Iako je poruka objavljena 16. decembra, Tini je već za nedelju dana bila na licu mesta i u zagrljaju Lole! Ubrzo je stigao i video gde Tini, Lola i verovatno Lolina sestra gledaju jedan od spotova iz “Violette” (Tienes El Talento) a Tini im usput i pevuši! Veliku zaslugu što je Tini uopšte čula za ovu priču imaju Tinisti koji su se potrudili da je obaveste o tome na društvenim mrežama! Hvala Tijani Lazarević koja nam je javila ovu vest!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Tini Stoessel objavila novu pesmu pod nazivom "posta": U njoj peva o kritikama i ceni slave!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

10 thoughts on “Kao njen idol Sel: Tini posetila bolesnu devojčicu za Božić!

  1. Jooooj kako lepoo *o* … Koliko bih volela da je upoznam. I ne samo nju nego jos mnoge,meni se tako nesto nikada nece desiti. Naravno bolesnoj deci je od mnogo veceg ,,znacaja,, sto vide svoje idole. 🙂 Hoce li neko uskoro odrzati koncer kod nas?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.